Temmuz Ayı
Burç Yorumları

Haziran ayı nasıl geçti anlamadan, geldik Temmuz ayına… Temmuz ayının enerjisi, hareketliliği, duygusallığı ve coşkusu yüksek olacağa benziyor. Güneş, Merkür ve Venüs’ün önce İkizler sonra da Yengeç burcunda seyredecek olması duygularımızı dile mi getirecek hep birlikte göreceğiz.

Hadi o zaman bu önemli gezegen transitleri bizleri nasıl etkileyecek tek tek inceleyelim. Burç yorumlarınızı yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim. Keyifli okumalar…

Yükselen Koç

İletişim trafiğinizin artacağı bir Temmuz ayı sizi bekliyor. Yeni bir eğitime başlamak ya da ticari girişimde bulunmak için uygun bir dönem diyebiliriz. Girişim ve mücadele etme gücünüz artıyor. 18 Temmuz itibari ile aile içi dayanışma ve duygusallığınız artabilir. İlişkilerinizde daha korumacı, şefkatli olabilir ya da siz bu beklentide olabilirsiniz. Oğlak burcunda yaşanacak olan dolunay kariyer hayatınızla ve yöneticilerinizle alakalı problemleri açığa çıkartabilir. Aslan burcunda ki yeniay yeni aşklara, ilişkilere veya çocuk sahibi olmak isteyenler için pozitif gelişmelere açık bir dönem.

Yükselen Boğa

Maddi kazanımlarınızla ilgili hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir dönem. Daha çok iletişimde kalarak, efor sarf ederek veya taleplerinizi dile getirerek beklentilerinize ulaşabileceğiniz bir süreç olabilir. Bu süreçte beklemediğiniz eril figürlerin desteğini görebilir ya da kendi iç sesinizi dinleyerek hayatınıza daha doğru yön verebildiğinizi fark edebilirsiniz. Hobilerinizde uzmanlaşmak isteyebilir, ilgilendiğiniz herhangi bir yeteneğinizi ciddiyete dökerek daha kurumsal bir forma dönüştürmek isteyebilirsiniz. Aslan burcundaki yeniay ile birlikte aile, ev içi huzurunuzu bulmak ve bilinçaltınızı tazelemek isteyebilirsiniz.

Yükselen İkizler

Hareket enerjiniz artabilir, yerinizde durmak istemeyebilirsiniz bu ay. Ayrıca iş, sözleşme, anlaşma gibi konularınız varsa gökyüzünden destek gördüğünüz bir dönemdesiniz. Sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla mücadele etmeniz gerekebilir, arkanızdan yapılan dedikoduları duyabilirsiniz. Özellikle de ayın ortasına doğru yaşanacak dolunay etkisi ile alacak verecek ödeme konularında biraz gerilebilir, yapılandırma yoluna gitmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden yeniayın etkisiyle de destek görebilir, güçlü hissedebilirsiniz.

Yükselen Yengeç

Temmuz ayı boyunca ikili ilişkiler alanınız gündemde olacak. Karşıt alanınızda gerçekleşecek olan Dolunay, sizlere ilişki hayatınızı sorgulatabilir ya da tam tersi partnerinizin veya ortağınızın isyanını ön plana çıkartabilir cinsten. Bu süreçte Venüs de yengeç burcunda seyredeceği için her zamankinden daha duygusal davranabilir, hassasiyetliğinize yenik düşebilirsiniz. Tüm bunlar yaşanırken kariyer hayatınızla ilgili mücadele gerektiren bir süreç de yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Aslan burcunda ki yeniay ile birlikte kazançlarınızdaki artış size kendinizi daha güçlü hissettirebilir.

Yükselen Aslan

Sosyal çevrenizle iletişiminizin arttığı bir dönem. Yeni plan projeler için kolları sıvamak isteyebilirsiniz. Aslan burcundaki yeniay da hem enerjinizi hem de girişimciliğinizi destekleyecek bu ay. Dikkat etmeniz gereken konular ise sağlık. Özellikle de meme, rahim, göğüs bölgesi, mide, barsak, deri, diş, kemik ve alerjik reaksiyonlara karşı tedbirli olmanız faydanıza olacaktır. Çalışma ve takım arkadaşlarınızla problemler yaşanabilir, gergin hissedebilirsiniz. Uzak seyahat planınız varsa yine tedbirli olmaya ve fazla agresif olmamaya özen göstermelisiniz. Beklenmedik gerginlikler yaşanabilir.

Yükselen Başak

İş ve kariyer hayatınızda hareketliliğinizin arttığı bir dönem. İletişim trafiğiniz artabilir, yeni fikirler üretebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla duygusal bağlarınız artabilir. Buna bağlı olarak fazla fedakâr davranıp, kendi hobilerinizi, keyif alanlarınızı ve bireyselliğinizi göz ardı edebilirsiniz. Bu da bir süre sonra size pişmanlık duygusu yaşatabilir, dikkatli olup aşırıya kaçmamak faydanıza olacaktır. Çocuklarınızla ilgili konular veya yalnızsanız yeni flörtöz ilişkiler alanında konular gündeminize gelebilir. Tatil planları yapabilirsiniz.

Yükselen Terazi

Uzak yol seyahatlerine çıkabilir, yurtdışı konuları gündeminize gelebilir bu ay. Kariyer hayatınız ile aile hayatınız arasında kalacağınız bir süreçten de geçebilirsiniz. Eğer aile şirketiniz var veya ailenizle birlikte ortak bir iş yapıyorsanız bu ay biraz hatlar karışabilir. Duygusallık ile profesyonellik arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. Ortağınızın veya eşinizin bu süreçte desteğine ihtiyaç duyabilir, aksi takdirde o desteği görmediğinizde daha da agresif hissedebilirsiniz. Ya da partneriniz bu süreçte daha agresif davranabilir. Ayın sonuna doğru aslan burcunda yaşanacak olan yeniay sizlere iyi gelecek. Yeni insanlar tanıyabilir veya dostlarınızla yeni planlar projeler için kolları sıvayabilirsiniz. Enerjiniz yükselecek.

Yükselen Akrep

Düşünceleriniz, fikirleriniz bu süreçte biraz depresif hissetmenize sebep olur. Zaten 16 Mayıstaki tutulmanın etkileri hala sizlerle. Zaman zaman kaoslar ve krizler oluşabilir. Ancak ikili ilişkilerinizde beklenmeyen sürprizler, gelişmeler yaşamaya da açık bir dönem. Partner desteği görebilir veya siz ona daha çok destek olabilirsiniz. Düşünce ve duygularınız hızlı değişim gösterebilir, bu süreci biraz sakin atlatmak faydanıza olacaktır. Borçlanmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde krizler iyice büyüyebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Kariyer hayatınızda pozitif gelişmeler, değişimler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yay

Bireysel çabalarınızın arttığı ve karşılık bulduğu bir dönem. Kişisel yeteneklerinizi kullanabilir, girişimciliğinizi arttırabilirsiniz. Bu süreçte tutkulu aşklara ve ilişkilere de açık olun, şans sizden yana. Keyifli bir Temmuz ayı geçirebilirsiniz. Yatırımlarınızda temkinli ve tedbirli gitmek faydanıza olacaktır. Oğlak burcunda yaşanacak olan dolunay ile birlikte gelirinizi düzenleyebilir, para kazanma ve harcama alanlarınızda yeni bir disipline geçiş yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda ciddiyetiniz artıyor. Aslan burcundaki yeniay uzun yol seyahatleri, ticari faaliyetler alanınızı hareketlendirebilir.

Yükselen Oğlak

Çalışma ortamınızda iletişim trafiğinizin artacağı ve koşturmalı bir süreç yaşayabileceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Partnerinizle duygusallığınızın artacağı bir süreç. Siz de, o da her zamankinden daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz bu dönemde. Ayın ortasına doğru yaşanacak olan dolunay sağlığınızı etkileyebilir. Özellikle de kemik, diş, saçlar, deri ile ilgili alanlarda hassas olabilirsiniz. Zaman zaman depresif ve endişeli de hissedebilirsiniz. Aslan burcunda yaşanacak olan yeniay yatırımlarınızdan kazanç elde etmenizi destekleyebilir veya borçlarınızdan kurtulmaya başlayabilirsiniz. Beklediğiniz bir kredi veya toplu para da gelebilir.

Yükselen Kova

Temmuz ayı keyif alanlarınızı yaşamak için sizi tetikleyecek. Hızlı tatil planları yapabilir veya yeni hobiler oluşturmak isteyebilirsiniz bu süreçte. Çalışma ortamınızda yeni bir aşk doğabilir. Ya da arkadaşlarınızın yeni ilişki başlangıçlarına şahitlik edebilirsiniz. Bu süreçte gizli kalmış korkularınız, endişeleriniz gün yüzüne çıkabilir. Ayın sonuna doğru varsa partneriniz ilişkinizi resmiyete taşımak adına adımlar atabilir veya yeni ciddi ilişki heyecanları yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı göz ardı etmemeniz gereken bir dönem.

Yükselen Balık

Yeni aşklar, flörtöz ilişkiler başlayabilir. Biraz keyif alma zamanı. Tatil ve eğlenceye yönelmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı iyi aktaracağınız ve oldukça duygusal hissedeceğiniz bir ay. Aile içi iletişim trafiği artabilir, aynı anda birden çok işe koşturmak durumunda kalabilirsiniz. Zihninizi arındırmak isteyeceğiniz bir süreç ki bu anlamda başarılı olabilirsiniz, gökyüzü sizi destekleyecek. Ayın ortası itibari ile sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabilir. Mesafeli davranmak isteyebilirsiniz. Ayın sonuna doğru yaşanacak olan Aslan burcundaki yeniay sizleri yeni çalışma ortamına hazırlayabilir. Bu süreçte rutininiz ve saatleriniz değişebilir, çevrenizi güncelleyebilirsiniz. Maddi kazanım alanlarınızda hırslı hissedebilir, cesaret kazanabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Acelecilikten uzak durmak şartıyla.

 

 

Yazar Hakkında

Muğla Üniversitesi İstatistik – Arel Üniversitesi MBA / Astroloji / Finansal Astroloji
(Eğitmenler; Öner Döşer, Merve Çubuktepe, Hande Kazanova)
Semra Gökkır
Astrolog